Home

The Roos-Rohde House is a small student center on Hampshire College campus in Amherst, MA. The building houses a student run food co-op and flexible student gathering space. e building repurposes the materials from an existing, disused horse barn, maintaining a barn typology while introducing contemporary elements.

For a history of the project, see the Barn Project Archive.

 

 

my role: collaborative concept, design + program development, community outreach

Advertisements

One thought on “BARN // 2010-2015

  1. Pingback: Barn Project // Independent Study // 2012 | portfolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s